Week van de beauty professional

Een nieuw fenomeen in de beauty branche, in samenwerking met Beauty-Pro.nl en Tom Sebastian
Van 7 tot en met 11 februari 2022 

Maak je klaar voor een week vol inspiratie!

De week van de beauty professional is een feit. Interactieve masterclasses en presentaties bijwonen wanneer jij maar wilt. In de ochtend, tijdens de lunch of s’avonds via je telefoon, tablet of computer. Doe mee samen met andere professionals om jouw kennis in de beauty branche te verbreden.

Vakinformatie op het hoogste niveau. Onderwerpen die aan bod zullen komen:

 • Huidproblemen
 • Voeding & supplementen
 • Ondernemen
 • Trends in de branche
 • Nieuwe technieken en ontwikkelingen
 • Producten
 • Behandelingen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Meer dan 15 online masterclasses met een totaal waarde van 450,- nu voor 75,- exclusief btw.

Ik meld me aan!

Wat kun je verwachten

De hele week kun jij gewoon doorwerken en tijdens het ontbijt, de lunch en in de avond kwalitatieve, online en interactieve masterclasses (maar liefst 15!) bijwonen. Elke masterclass wordt opgenomen, zodat je het later nog eens terug kan kijken via onze kennisbibliotheek. En we zijn trots dat al deze experts willen meewerken om jouw kennis naar een nog hoger niveau te tillen! Lees snel verder over de sprekers en hun masterclasses en schrijf je vandaag nog in! Als jij leest welke kennis jij straks weer meeneemt na het event, dan ben je zeker overtuigd!

Datum: maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari 2022

Ochtendsessie: van 09:00 tot 10:00
Middagsessie: van 12:30 tot 13:45
Avondsessie: van 20:00 tot 21:45

Meet the experts!

Hieronder tref je het programma in het kort. En daaronder vertellen de experts uitgebreid wat je van hen kunt verwachten. Gun jezelf een mooi cadeau en schrijf je in voor de Week van de Beautyprofessional! Inschrijven kan via de knop hieronder:

Ik meld me nu aan!

GET READY VOOR EEN WEEK VOL VAKKENNIS, ZELFREFLECTIE EN INSPIRATIE!

Ik doe graag mee!

Masterclass “Haal het volle potentieel uit jezelf en je bedrijf” – Tom Sebastian

In de masterclass “Haal het volle potentieel uit jezelf en je bedrijf” zal Tom tips en ideeën geven hoe je meer rendement en winst uit je bedrijf kunt halen. Winst zit hem namelijk niet alleen in geld, maar ook in tijd en balans voor jezelf. Ideeën om je te ontwikkelen en te groeien.Ook zoomt Tom in op de uitdagingen van dit jaar en bespreek hoe het ondernemerslandschap verandert. Er is volgens hem een andere manier van ondernemen ontstaan.Hoe kan je daarop in spelen?

Naast dat Tom een masterclass geeft zal hij ook bij elke presentatie aanwezig zijn om de gasten welkom te heten en vragen te beantwoorden.

Masterclass “Nieuwste visie op bindweefsel” – Isabel van Genugten en Marit Verhoeven

Tijdens deze masterclass zullen Isabel van Genugten en Marit Verhoeven jullie meenemen in de wondere wereld van de Fascia. Wat is de fascia precies? En wat heeft wetenschappelijk onderzoek aan het licht gebracht? Met de icoone® benaderen zij de fascia volgens de nieuwste inzichten, wat een volledig pijnloze behandeling is met respect voor de huid. Hierdoor werken ze effectief op de aanpak van onder andere cellulite en lipoedeem.

Masterclass “Beauty Defect Repair, 3 behandelingen in 1” – Drs. Debby van BDR-Costina

Drs. Debby heeft haar geneeskunde studie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft haar laatste stages gevolgd bij de plastische chirurgie in Haarlem en bij een groot districtsziekenhuis in Tanzania. Inmiddels heeft ze ervaring opgedaan als arts spoedeisende hulp en als arts orthopedische chirurgie. Daarnaast heeft zij altijd al interesse gehad in cosmetiek en het verhaal achter gezichten. Zodoende is zij ambassadeur geworden van Beauty Defect Repair (BDR).

Tijdens de masterclass gaat ze het hebben BDR, een uniek concept wat leidt tot huidverbetering. 3 behandeltechnieken in 1 behandelsessie kunnen worden toegepast. Er wordt gebruik gemaakt van fruitzuren, microdermabrasie en microneedling waarbij direct zichtbaar resultaat haalbaar is. Ook krijg je inzicht in hoe de behandeling er in de praktijk aan toe gaat.

Masterclass “Beauty in Business” – Aletta de Rooij

Aletta is sinds 2015 businesscoach bij Partners in Crème en zit al sinds 1988 in het vak. Aletta: “Ik wilde ondernemer worden in iets wat ik leuk vind. De beautybranche sprak me altijd al aan. Ik heb als jong meisje al mogen balansen bij de buren in de drogisterij en dat vond ik al fantastisch. Ik heb eerst nog een secretaresse opleiding gedaan, maar na het behalen van mijn papieren direct doorgegaan voor schoonheidsspecialiste. In de afgelopen 35 jaar heb ik alle kanten van de toonbank in de cosmeticabranche gezien. Als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer. Door de jaren heen heb ik geleerd wat ondernemen is, hoe je klanten kunt aantrekken en wat verkopen is, in tijden van overvloed, maar ook in tijden van crisis en persoonlijke omstandigheden. En hierin zal ik je tijdens deze masterclass dan ook meenemen.”

Meld je nu direct aan en krijg alle 15 masterclasses ter waarde van €450,- NU voor €75,-!

Zijn er masterclasses die jij niet kunt bijwonen? Omdat het bijvoorbeeld druk is in je onderneming of omdat je in de avond wel moet werken? Aan het eind van de week ontvang jij een link voor de ‘bibliotheek’ met alle informatie die jij gemist hebt. Dat is natuurlijk anders dan dat je erbij bent. De experts staan LIVE voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en laten je tijdens hun masterclasses meedenken over de onderwerpen om nog praktischer en specialistischer te werk te kunnen gaan in jouw salon!

Masterclass “Orthomoleculaire geneeskunde in relatie tot de huid” – Yvonne van Stigt

Yvonne heeft haar roots in het onderwijs en is opgeleid in de klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij heeft hierin een European master opleiding gevolgd in Gerona (Spanje). Zij heeft een zestal boeken geschreven over oervoeding en gezondheid. Sinds 5 jaar is zij directeur van het OPFG een opleidingsinstituut voor de preventieve en functionele geneeskunde. Hier worden professionals opgeleid tot orthomoleculair therapeut, maar ook verzorgt zij een 12 maanden durende opleiding voor de schoonheidsspecialist die zich wil verdiepen in de werking van het lichaam om huidklachten van binnenuit op te lossen.

Masterclass “Nieuwste ontwikkelingen in het herkennen van huidkanker” – Carla Uppelschoten (U-Consultancy)

Binnenkort meer over deze Masterclass.

Masterclass “De 10 meest gestelde financiële vragen voor de beauty business” – Vicky Vermeiren

Vicky Vermeiren is businesscoach, specifiek voor de beauty-en lifestylesector en zit in januari reeds 10 jaar in het vak. De meeste mensen kennen haar van haar video’s met tips en van haar boek ‘Succesvol Salon’. De basis van een gezonde zaak zijn de financiën. Of je het nu wil of niet, als ondernemer krijg je hier dagdagelijks mee te maken. In deze masterclass geeft Vicky antwoordt op de 10 financiële vragen die beauty ondernemers me het vaakst stellen. Gaande van mindset tot praktische tips over je geld. Na deze masterclass sta je sterker in je schoenen met je financiële kennis. Je krijgt duidelijke handvaten mee omtrent je prijzen, het opbouwen van een buffer en investeringen.


Fotograaf: Eline Schuurmans

Masterclass “Marketing Rules” – Charlotte Meindersma

Charlotte Meindersma is ondernemer en jurist. Met haar bedrijf Charlotte’s Law & Fine Prints helpt ze andere ondernemers met juridische zaken rondom marketing en consumentenrecht. Ze is ook veelvuldig te vinden op verschillende social media kanalen, zoals Instagram en YouTube, waar ze met posts en video’s gratis advies geeft.

Tijdens deze masterclass “Marketing Rules” krijg je een update over nieuwe regels rondom prijzen en kortingen die in mei 2022 ingaan en vertelt Charlotte hoe je klanten rechtmatig inzet voor je marketing, zodat je eer klanten aantrekt. Bovendien is dit jouw unieke kans om je juridische vragen aan Charlotte te stellen! Na deze masterclass weet jij hoe je meer klanten aan kunt trekken, zonder regels te overtreden, te spammen of een boete te krijgen. Zo kun je met een gerust hart ondernemen en je omzet maximaliseren.

Meld je nu direct aan en krijg alle 15 masterclasses ter waarde van €450,- NU voor €75,-!

Zijn er masterclasses die jij niet kunt bijwonen? Omdat het bijvoorbeeld druk is in je onderneming of omdat je in de avond wel moet werken? Aan het eind van de week ontvang jij een link voor de ‘bibliotheek’ met alle informatie die jij gemist hebt. Dat is natuurlijk anders dan dat je erbij bent. De experts staan LIVE voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en laten je tijdens hun masterclasses meedenken over de onderwerpen om nog praktischer en specialistischer te werk te kunnen gaan in jouw salon!

Masterclass “Oosterse Massage, de weg naar energie in balans” – Patricia Werkman

Patricia Werkman is docent bij de HuidExpert Club en heeft een praktijk waar massages een belangrijk onderdeel zijn van huidconditie verbeterende behandelingen. Nog vóór de start van haar loopbaan als schoonheidsspecialiste was ze al geboeid door de positieve effecten van een massage – mits deze goed werd uitgevoerd.

De visie van ‘het Oosten ten opzicht van het Westen’ waar het onze gezondheid betreft, het aansturen op herstel van balans door middel van de verschillende Oosterse massage technieken, de invloeden van voeding, ontspanning, houding en beweging op ons gestel en onze huidconditie, alles heeft te maken met balans in onze energiehuishouding.

Tijdens deze masterclass leer je reflexzones beoordelen, de relatie van drukpunten en energiebanen (meridianen) tot lichaamsfuncties en – niet onbelangrijk – het anders leren kijken naar onze gezondheid.

Masterclass “Lymfe, rioolstelsel of meer?” – Desiree Groen

Na haar opleiding tot oedeemtherapeut aan de Dr.Vodder academie in Oostenrijk, houd Desiree zich de afgelopen 30 jaar intensief bezig met ‘de lymfe’ in al haar facetten. Ze was een aantal jaren actief als behandelaar van kankerpatiënten, maar de laatste 10 jaar richt ze zich volledig op het werkveld van schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten en natuurgeneeskundigen.

Een goed werkend lymfestelsel is de basis voor onze gezondheid en vitaliteit. Toch blijft de kennis over dit ingenieuze systeem in veel beroepsgroepen die zorg verlenen vér achter bij die over het bloedvatstelsel. Het lymfestelsel vervoert afbraakproducten die vrijkomen bij de celstofwisseling, maar het lymfestelsel heeft veel meer belangrijke functies die er voor zorgen dat we ons gezond en vitaal kunnen voelen. In de masterclass over ‘de lymfe’ komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • In grote lijnen de anatomie en fysiologie van het lymfestelsel
 • Oorzaken en gevolgen van vervuiling van de lymfe
 • Wat kan je zelf doen om het lymfestelsel in een goede conditie te brengen en te houden.

Meer kennis over het lymfestelsel geeft de Schoonheidsspecialist een steviger fundament en meer inzicht in zijn/haar handelen in de salon, met betrekking tot huidverbetering en welbevinden van de cliënt.

Masterclass “De perfecte Instagramfeed” – Mariska Vink

Als Instagramexpert en business motivator helpt Mariska haar klanten om zich, als vrouwelijke ondernemer, in de business in het juiste licht te zetten. Instagram is als volgens haar het leukste socialmedia-platform wat er is en perfect om je bedrijf in de spotlight te zetten. Tijdens deze masterclass vertelt Mariska hoe jij online het verschil maakt. Hoe je verbinding opbouwt en van je volgers klanten maakt. Zij maakt hiervoor gebruik van haar eigen Instagram BASIC-methode: Basis, Aandacht, Structuur, Inspiratie, Creatie. Na afloop van deze masterclass weet je hoe je jouw tijd slim inzet om je bedrijf online goed zichtbaar te maken. Voor je het weet straal je als nooit tevoren!

Masterclass “Acne wat doen we ermee?!” – Marianne van den Broek

Al 40 jaar zet Marianne haar stappen op het schoonheidspad en heeft ze hierbij verscheidene zijpaden genomen in de loop der jaren. Vanaf Niveau 3, UVPO, VO, Niveau 4 en HBO medische basiskennis. En natuurlijk de verschillende specialisaties. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze een totaalplaatje heeft met inzicht behandelen van de huid vanuit diverse perspectieven en disciplines.

Tijdens deze masterclass vertelt Marianne meer over de diverse vormen van acne en is er voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Meld je nu direct aan en krijg alle 15 masterclasses ter waarde van €450,- NU voor €75,-!

Zijn er masterclasses die jij niet kunt bijwonen? Omdat het bijvoorbeeld druk is in je onderneming of omdat je in de avond wel moet werken? Aan het eind van de week ontvang jij een link voor de ‘bibliotheek’ met alle informatie die jij gemist hebt. Dat is natuurlijk anders dan dat je erbij bent. De experts staan LIVE voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en laten je tijdens hun masterclasses meedenken over de onderwerpen om nog praktischer en specialistischer te werk te kunnen gaan in jouw salon!

Masterclass “Slaapverwekkend webinar” – Linda Dool

Linda Dool is in Bedum, Groningen al meer dan 20 jaar werkzaam als natuurlijke schoonheidsspecialiste. Om ook de binnenkant aan te pakken combineert ze huidverbetering met NLP-lifestylecoaching.

Ken je dat gevoel wanneer je je klant voelt ontspannen in jouw stoel en ook nog eens in slaap valt tijdens de massage dat er ergens in je achterhoofd een stemmetje klinkt die aan jou vraagt ‘Wanneer voelde jij je zo ontspannen?’ Een manier om makkelijker te kunnen ontspannen is met regelmaat goed slapen. Wat is nou een goede nachtrust, hoeveel uur moet je slapen om voldoende energie op te doen?  Lig jij in het donker te malen en wordt je regelmatig wakker? Met kleine aanpassingen in je levensstijl kan je beter uitgerust wakker worden. Met voldoende slaap kan je makkelijker problemen aanpakken. Zo blijf je gefocust en kan je meer betekenen voor jouw klanten. Kortom met voldoende slaap ben je een blijer mens.

Jouw investering

Dankzij de belangeloze medewerking van de presenterende bedrijven, kunnen wij de kosten van deze week vol informatie en inspiratie laag houden. De minimaal 15 presentaties die je in de week van de beauty professional kunt volgen hebben een totale waarde van 450,-. Jij hoeft maar 75,- exclusief btw te betalen.

Ik meld mij nu aan!