Wat is de investering in een Premium Business Partner?

Premium Business Consulting

 

Stel je voor…

… dat je een ervaren zakenpartner in je team hebt, altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en bruisende nieuwe ideeën te bespreken. Dat is precies wat ik bied met Premium Business Consulting.


 

Altijd beschikbaar

Als onderdeel van de coaching ben ik direct beschikbaar via mijn privé Whatsapp-nummer. Je kan al je vragen ideeën en problemen 24/7 met mij delen. Wanneer jij of je bedrijf mij nodig heeft, ben ik er om hulp te bieden.

Exclusieve partnership

Mijn aandacht voor detail en persoonlijke betrokkenheid bij jouw succes is zo intens dat ik ervoor kies om met een beperkt aantal klanten te werken. Op deze manier kan ik mijn toewijding toezeggen en garanderen dat elk van mijn partners de individuele zorg en aandacht krijgt die ze verdienen.

Plan een kennismakingsgesprek

Mastermind - Tom Sebastian

Samen investeren en financiële voordelen behalen  


Samenwerken met mij leidt tot tal van financiële voordelen voor jouw bedrijf. Je krijgt toegang tot:

  • Mijn uitgebreide zakelijke netwerk
  • Innovatieve groeistrategieën
  • De deskundigheid van mijn team

Laten we samen groeien

Met een investering van 1250 ex BTW per maand, ervaar je een indrukwekkende groei en vooruitgang in jezelf en voor je bedrijf.
Alles in deze samenwerking is bedoeld om jou en je bedrijf intensief te ondersteunen op weg naar groei en succes. Van onze eerste strategische planningssessie tot maandelijkse follow-ups en contact momenten tot aan mijn belofte om je bedrijf naar grotere hoogtes te tillen.

Dat wil ik!

Maatwerk consulting

Tijdens onze eerste sessie creëren we een strategisch plan dat de komende 6 maanden gevolgd zal worden. Dit plan, volledig aangepast aan jouw specifieke ideeën, uitdagingen en ambities, zorgt voor een gestructureerde aanpak van de zaken om vooruitgang en verbetering te garanderen.

Het is belangrijk dat onze samenwerking voor ons beiden werkt. Mocht na het eerste gesprek blijken dat de klik er niet is, dan kunnen we beiden besluiten om niet verder te gaan.

Mijn belangrijkste zorg is om jouw bedrijf te helpen het volgende niveau van succes te bereiken.

 

Neem contact met mij op

★ ★ ★ ★ ★

“Dankzij Tom durfde ik uit mijn comfortzone te stappen en mijn horizon te verbreden, met als resultaat de overname van een ander bedrijf. En nu, met trots, kan ik zeggen dat mijn beauty center behoort tot de top van Nederland. Dit succes is mede te danken aan de inspiratie en begeleiding die ik heb ontvangen van Tom.

Manja Kulk – Eigenaresse Azzurro Beauty en Secrets of Beauty

★ ★ ★ ★ ★

“Dankzij Tom Sebastian durfde ik uit mijn bedrijf op nieuwe manieren te ontwikkelen. Tom heeft me geholpen mijn gedachten te controleren en me gemotiveerd om in mijn kracht te staan. Samen hebben we meer structuur in mijn werkweek gebracht, waardoor ik nu de ruimte heb om ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Tom is niet alleen een fantastische sparringpartner, maar ook een waardevolle accountable partner. Ik ben dankbaar voor onze samenwerking, waarin de ideeën tot leven komen en niet langer op de plank blijven liggen!”

Sylvana van Amerongen – The Peeling Company, Beste Salon 2023