Mastermind

Reset voor het nieuwe ondernemen.

 

Omring jezelf met ambitieuze ondernemers en werk gefocust aan het succes van jouw bedrijf.

Realiseer een werkweek en klantenbestand waar je energie van krijgt. Breng rust en structuur aan in je financiën. Deel je tijd op de juiste manier in en werk aan de beste mindset om jouw doelen te bereiken. Samen tillen we je bedrijf op alle vlakken naar een hoger niveau.

Aanmelden


 

Komt dit je bekend voor?

 

Zoveel ideeën op de plank

Je hebt je doelen voor afgelopen jaar ambitieus op papier gezet, maar daar zijn ze vervolgens door de waan van de dag ook blijven staan. Je ziet kansen, maar voelt niet de tijd om deze goed uit te denken. Je wilt nieuwe stappen zetten met je bedrijf, maar lijkt niet de ruimte in je agenda te vinden om hier efficiënt en consistent aan te werken. Je zou graag willen sparren met gelijkgestemden, maar lijkt niet het juiste klankbord in je omgeving te vinden die jouw branche écht snapt en toch een objectieve blik op je idee kan werpen.

Mastermind - Tom Sebastian

 

Tom Sebastian - Mastermind

De weken vliegen voorbij

De weken vliegen voorbij en toch lijken stappen zetten om uitdagingen binnen je bedrijf aan te pakken vaak te groot. Heb je de focus op het ene thema gelegd, vraagt een brandje op een ander vlak plotseling al je aandacht, waardoor je plannen weer op de plank komen te liggen.

Als ondernemer in de beauty en lifestyle branche ben je niet de enige die worstelt met tijd en onderstaande vraagstukken. Misschien herken je je wel in één of meerdere van deze situaties.

 • Je agenda loopt over, maar je vindt het lastig werkzaamheden te delegeren.
 • Je wilt meer inzicht en structuur in je financiën, maar lijkt hier geen grip op te kunnen krijgen.
 • Het managen van het team blijft een uitdaging, waardoor er voor je gevoel meer potentie vast blijft zitten onder het oppervlak.
 • Je wilt je branding, social media en communicatie vanuit een flow en doordachte structuur naar een hoger niveau tillen, maar hebt nu amper tijd voor het maken van een Instagram post.
 • Je wilt groeien en slimmer omgaan met je tijd, maar niet nog meer en harder werken.
 • Je voelt regelmatig de behoefte om te sparren, maar lijkt niemand te kunnen vinden die je branche en de daar bijbehorende kansen en valkuilen kent.

Je hoeft het niet alleen te doen

Wil jij een klantenbestand opbouwen waar je energie van krijgt? Meer overzicht in je bedrijf krijgen en gericht werken aan je doel zonder te verzanden in details die je tegenhouden in die ontwikkeling? Werk tijdens deze unieke Mastermind vier maanden lang in focus aan je bedrijf. Leer andere ambitieuze ondernemers uit je branche kennen en ga met mij mee naar de tekentafel om opgedane kennis uit onze sessies toe te passen om jouw doelen te halen. Door deze frequente ontwikkelmomenten krijg jij alle munitie in handen om te werken aan nieuwe successen.

Ervaar de kracht van samen

Tijdens de afgelopen 35 jaar aan de top van de beauty en lifestylebranche heb ik op verschillende momenten de magie ervaren die ontstaat wanneer je met meerdere ondernemers de krachten bundelt. Toen ik afgelopen zomer mijn klanten voor de bijzondere Parijs Experience naar de Franse hoofdstad bracht, ontstond er zoveel energie, harmonie, feedback op ideeën en waardevolle gesprekken dat ik de kracht van samen voor meer ondernemers uit de branche toegankelijk wil maken. Daaruit ontstond deze unieke Mastermind.

Dit wil ik!

Delen doet leven

Je perspectief of een nieuw idee delen met mensen die je klant, branche en eventuele issues snappen, zorgt ervoor dat je plan gaat leven. Je krijgt een eerlijke spiegel voorgehouden door gelijkgestemden die objectief naar je bedrijf en keuzes kijken. Het zorgt ervoor dat je waardevolle feedback kunt verzamelen en nieuwe inzichten op kunt doen, waarmee je je plannen en koers verder uit kunt stippelen.

Deze Mastermind is dé reset voor het nieuwe ondernemen, waarmee je je omringt met andere professionals uit de beauty en lifestylebranche en uit elk gesprek genoeg munitie mee kunt nemen om de volgende stap te zetten met je bedrijf. Elke maand bespreken we een belangrijke pijler voor jouw bedrijf en gaan we dieper in op mogelijke kansen en valkuilen.

Ontmoet andere ambitieuze ondernemers

Door je te omringen met andere ambitieuze ondernemers heb je een stok achter de deur om in volle focus aan je plannen voor die periode te werken. Vier maanden lang word je uitgedaagd om over belangrijke onderdelen van je bedrijf na te denken en je koers uit te stippelen naar jouw succes. We bespreken belangrijke thema’s, je ontmoet ambitieuze gelijkgestemden en krijgt alle ruimte om je vragen te stellen en te sparren over dilemma’s.

Dankzij de kennis die je in deze sessies opdoet, is dit jouw kans om te leren hoe jij:

 • je financiën op orde kan krijgen, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken en deze energie kunt steken in andere belangrijke zaken voor je bedrijf;
 • op een efficiënte manier je tijd in kan delen, zodat er ruimte in je agenda ontstaat om jezelf te ontwikkelen en op de eerste plaats te zetten;
 • met de juiste mindset en gedachten het je nu echt gaat lukken betere resultaten te halen, vanuit balans en natuurlijke zichtbaarheid op social media je bereik kunt vergroten en ontdekt welke kansen er op dit gebied liggen;
 • de juiste klanten aan kunt trekken die je werkweek verrijken en jou en je bedrijf naar een volgend niveau kunnen brengen.

Ik wil dit

★ ★ ★ ★ ★

“Wij liepen tegen zaken aan, wat voor veel onrust zorgde en waardoor ons hoofd overliep. Tom heeft het beste met iedere ondernemer voor en dat levert direct veel energie op om aan de slag te gaan. Door onze samenwerking zien we de omzet stijgen, loopt ons team beter en hebben we meer energie en tijd over voor onszelf. Het is de investering meer dan waard geweest en betaalt zich nog elke dag uit. Vreemde ogen dwingen, zegt men ook wel!”

BABOR Beauty Spa, Natasja en Nico van Stuivenberg

★ ★ ★ ★ ★

“We zijn in vier jaar tijd best hard gegroeid, tot we op een punt raakten waarop we niet meer verder kwamen. We wilden dat beslissingen sneller gemaakt zouden worden, zodat we weer konden groeien. Als we niet met Tom waren gaan werken waren we veel te lang blijven hangen in oude patronen die groei tegenhouden. Nu hebben we gebouwd aan de groei van het bedrijf. Het is ons de investering meer dan waard geweest. Dat is precies de reden waarom we een tweede traject met Tom ingaan!”

Beauty Unlimited Amsterdam, Jiska en Igor Payet

Mastermind 


Deze Mastermind staat in het teken van verbinding, kennisdeling en balans. Door vier belangrijke pijlers voor succes bespreekbaar te maken en je doelen te delen met andere ondernemers plaats je jezelf in een motiverende groeiomgeving. Zien ontwikkelen, doet groeien.

Dit ga jij doen tijdens de Mastermind:

 • Vier maanden lang omring jij je tweewekelijks digitaal met 5 andere ambitieuze ondernemers uit de beauty en lifestyle branche.
 • Elke maand beginnen we met een speciale startsessie die draait om een van de vier belangrijke pijlers voor een succesvol bedrijf: mindset, klanten, financiën en timemanagement.
 • Halverwege de maand kun je al je vragen stellen aan mij en de andere ondernemers tijdens de Q&A sessies.
 • Alle sessies worden opgenomen en ontvang je als replay na het overleg.

Laten we samen groeien

Ben jij erbij? Meld je aan en beantwoord de vier vragen, zodat ik je alvast wat beter kan leren kennen. Aan de hand hiervan stel ik de exclusieve groep ambitieuze ondernemers samen, zodat jullie elkaar kunnen uitdagen en echt naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ga je samen met mij aan de slag en ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten? Schrijf je dan nu in!

Aanmelden!