Het eerste online event voor beauty-ondernemers

Creëer zélf je kansen - en pak ze

Een online event waarin ik je stap voor stap meeneem met herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Je ontdekt wat je moet doen voor een groeispurt en een goede start van 2021. Na dit event heb je een concreet plan, met je eerstvolgende acties.


 

25 januari 2021 | ONLINE
van 10.00 tot 13.00

Bedrijfsadvies van Tom Sebastian
Corona proof online masterclasses en workshops
Brainstormen met andere beauty-ondernemers

 

Meer winst, meer werkplezier en minder stress?

Denk jij nu: ja, dit wil ik? Volg het Online Beauty-ondernemers event en zet onder mijn begeleiding de eerste stappen in de goede richting.

Dit jaar brengt, door corona, ondernemers in onze branche de meeste uitdagingen ooit! Ondanks dat blijf je dromen en goede voornemens maken. Je hoofd zit vol, je agenda zit vol en je dag zit vol. Je bent druk met je zaak en vergeet in de gang van de dagelijkse zaken stappen te ondernemen om je dromen te realiseren.

De oplossing? Anders werken

Want succesvol zijn is niet: nóg harder werken. Succes krijg je door de juiste mindset.

Hoe je dit doet leer je op de Online Beauty-ondernemers Event. Tijdens deze dag krijg je dé inzichten hoe je moeiteloos succesvol kunt ondernemen. Zeker in deze tijden en in een branche die verandert. Stap voor stap neem ik je mee in mijn kennis en ervaring om het nieuwe ondernemen je eigen te maken. Waarom zelf het wiel uitvinden als ik je de juiste handvaten kan geven? Ik geef je herkenbare voorbeelden uit de praktijk en vertel je wat je moet doen in jouw bedrijf om een groeispurt te kunnen maken.

Aan het einde van het event weet jij wat je eerstvolgende acties naar succes moeten zijn en kun je meteen aan de slag met de tips uit de training.

“Deze dag kwam als geroepen. Starten met een groep collega’s en leren van iemand die zelf in het vak gezeten heeft. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, want ik heb al veel tips en opdrachten gehad waar ik echt wat mee kan.”

Ria Nijburg, Tijdloos Beauty

Jouw grootste valkuil is dat je VOOR je bedrijf werkt in plaats van AAN

De inkoop, je klanten, de administratie, je personeel: het krijgt allemaal voorrang. Voor je het weet is er weer een week voorbij. Je hebt geen tijd om vanaf een afstand naar je bedrijf te kijken.

Hoe staat het er nu écht voor? Waar liggen kansen voor meer klanten, omzet en succes in tijden van corona?

Ik ga even heel eerlijk zijn: waarschijnlijk heb je al tientallen kansen gemist. Simpelweg omdat je geen ruimte hebt voor slimme, vernieuwende of andere bedrijfskeuzes.

Tijd voor een wake-up call én een goede start van een nieuw jaar! Op 25 januari stap je uit de waan van de dag en kijk je met een ander perspectief naar je bedrijf.

Stap van de werkvloer naar buiten en ontdek hoe je je focus verlegt, nieuwe wegen verkent en maak serieuze plannen waarmee je de volgende dag al kunt starten.

 • Leer sneller resultaat boeken met de juiste keuzes
 • Werk met concrete tools om je zaak te laten groeien
 • Maak een begin met een effectief en doelgericht bedrijfsplan
 • Ontdek hoe je stressloos onderneemt
 • Leer prioriteiten stellen en je tijd optimaal te besteden
 • Ontmoet collega-ondernemers om mee te sparren

Kortom: Ontdek hoe je kansen creëert, ziet én pakt. Leer anders te kijken naar tijd en geld. Laat je in 2021 niet meer leiden door het toeval, maar ontwerp je eigen succes.

Programma

 • Interactieve masterclasses en workshops
  Je krijgt concrete tips en adviezen op basis kennis, ervaring en waardevolle lessen die ik de afgelopen 30 jaar heb opgedaan met beauty-ondernemen.
 • Advies voor jouw bedrijf, inclusief blueprint 
  Samen zetten we jou bedrijf met een concreet plan op het goede spoor.
 • Netwerken en brainstormen met andere beauty-ondernemers
  Leer van elkaars lessen, valkuilen en kansen. Help elkaar en durf vragen te stellen om elkaar verder te helpen. 

Waar en wanneer

 • Maandag 25 januari 2021
 • van 10.00 uur tot 13.00 uur
 • Online; dus fijn vanuit je eigen huis te volgen. Geen reistijd en geen afleiding!

Het Online Beauty-ondernemers Event is een event met persoonlijke aandacht en volop actie.

Reserveer nu je plek! 

Kom in actie en meld je aan voor het eerste online event voor beauty-ondernemers. Met de stappen die je zet kun je meer winst maken, meer werkplezier realiseren en minder stress ervaren! Zo heb jij je deelname zo terugverdiend.

Zie ik je de 25e tijdens het online event?

 

“Tom legt goed en duidelijk uit hoe je de vele tips en tricks moet toepassen. Hij haalt je uit je comfortzone zodat het makkelijker wordt om de volgende stap te zetten.”

Saskia Remmig, huidtherapie Duin en Bollenstreken

“Tom is erg inspirerend. Hij wist mij uit mijn comfortzone te halen en nieuwe deuren te openen. Er komen nieuwe, bijzondere dingen op mijn pad. Tom weet echt mensen te motiveren.”

Sylvia Bouwman, Schoonheidssalon Sylvia

Wil jij 2021 goed starten en groeien met je bedrijf?