Over Tom Sebastian

Tom Sebastian heeft 35 jaar aan ervaring opgebouwd als ondernemer in de beauty- en lifestyle branche op hoog niveau. Zowel nationaal als internationaal heeft hij aan de top gewerkt als lifestyle en beauty expert voor celebrities, TV & magazines. Jaren geleden besloot hij het roer om te gooien en zijn ervaring, kennis en zintuig voor mensen en zaken in te zetten om bedrijven uit de branche te helpen hun doelen te bereiken. 

Hoe het begon

Op zijn 18e begon hij als make-up artist voor Bourjois. Hij stroomde al snel door naar Yves Saint Laurent en later Nina Ricci. Door zijn scherpe intuïtie en vakmanschap werd hij al snel een gewilde naam. Op zijn 25e verhuisde hij naar New York waar hij werkte voor o.a. MTV, Calvin Klein en Donna Karan

Wonen en werken in New York

Het was een periode van intensief werken. Hij werkte afwisselend in New York, Miami en vloog de hele wereld over voor TV, mode- en magazine klussen. Na ruim tien jaar in New York, besloot hij terug te keren naar Nederland. Eenmaal terug in hartje Amsterdam bracht hij met succes meerdere cosmeticalijnen uit, van make-up tot haarstyling en voedingssupplementen. Hieruit kwamen weer vele andere samenwerkingen tot stand onder zijn label: cursussen, tassen, boeken, agenda’s, borstels en vele andere lifestyle gerelateerde producten.

Het roer om

Maar na jaren aan de top van uiterlijke schoonheid te hebben gewerkt voelde Tom zich daar niet meer thuis. Het was tijd om het roer om te gooien. Hij wilde zich persoonlijk ontwikkelen en zich verdiepen in het innerlijk van de mens. Magazines werden verruild voor boeken over persoonlijke ontwikkeling en modeshows voor business seminars. Hij studeerde voor yogadocent en volgde vele trainingen in binnen- en buitenland met als doel te leren hoe je mensen ondersteunt in de groei van hun leven en ze bedrijfsmatig in recordtempo laat groeien.

De rode draad door zijn carrière is mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. In zijn jaren als beauty en lifestyle expert gaf hij van nature vaak tips aan klanten tijdens gesprekken. Zodat zij zich persoonlijk en zakelijk beter konden ontwikkelen. Het is één van de redenen van zijn succes. Dát is waar zijn passie ligt en zorgde voor het begin van zijn consulting business.

Premium Business Consulting

Met al zijn kennis en ervaring helpt hij nu andere ondernemers met succesvol ondernemen. In al die jaren als ondernemer is geen valkuil hem onbekend gebleven. Hij weet als geen ander hoe je deze overwint. Zijn kracht ligt in zijn jarenlange professionele ervaring binnen de zakenwereld, gecombineerd met een sterk ontwikkeld zesde zintuig voor mensen en zaken. Zo haalt hij snel de pijnpunten binnen een bedrijf naar boven, weet ze te doorbreken en het beste in mensen naar boven te halen. Zodat zij het maximale uit hun bedrijf kunnen halen. Met succes!

Inmiddels heeft Tom Sebastian heel wat ondernemers geholpen hun bedrijf op verschillende vlakken te laten groeien. Met zijn premium consulting traject zorgt hij ervoor dat bedrijven uit de beauty en lifestyle branche hun volledige potentie benutten. Hij zorgt met een exclusief maatwerktraject voor meer balans en structuur in hun team, helpt hen met het lanceren van een nieuw merk, het openen van een nieuwe vestiging of andere bedrijfsdoelen die bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Meer informatie