Premium Business Consulting

Maatwerk coaching & consulting voor ondernemers uit de beauty en lifestyle branche die de volle potentie uit hun bedrijf willen halen

 

Het is tijd voor de volgende stap. Til je bedrijf samen met mij naar een hoger niveau. Creëer overzicht, winst en rust bij jezelf en je team. Werk in een op jouw situatie afgestemd traject aan een groeiend bedrijf terwijl jij in balans blijft. Vanuit zelfvertrouwen kun je krachtig ondernemen, leiden, loslaten en de resultaten boeken die je voor ogen hebt.

Meer informatie


Komt dit je bekend voor?

Je zit boordevol plannen en ideeën. Je weet welke koers je met je bedrijf wilt varen, maar door gebrek aan tijd, kennis en ervaring lukt het je maar niet om de stappen te nemen die nodig zijn om je ideeën te realiseren.

Je agenda is te vol

Je voelt dat er meer in je bedrijf zit. Je wilt verder groeien, maar wordt tegengehouden door de to do lijst die vandaag voor je ligt, angst voor het onbekende of opgebouwde negatieve patronen. Je team is top, maar de samenwerking verloopt nog niet zoals je het eigenlijk graag zou zien. Structuur en efficiëntie ontbreken. Je verdoet je tijd met brandjes blussen en je taken voor die dag af te werken. Het lukt je maar niet van om de hordes te nemen die tussen nu en je succes staan.

Groei van bedrijf stagneert

De lifestyle branche staat nooit stil. Maar dat trends zich ontwikkelen zegt niet dat je bedrijf dat automatisch ook doet. Je klantenbestand heeft een tijd gegroeid, er zijn nieuwe professionals bij je team gekomen, maar langzamerhand blijven stijgende cijfers uit. Groei stagneert, omdat jij niet toekomt aan belangrijke toekomstplannen. De kosten voor personeel stijgen en de resultaten moeten mee. Je wilt verder, maar bent zoekende naar een extra hand. Je zoekt een consultant die het pad al eens bewandeld heeft en je helpt de juiste richting op te gaan.

Je staat er niet alleen voor. Ik help je als premium business consultant het maximale uit jullie potentie te halen, zodat jullie door samenwerking de resultaten realiseren waar je nu nog enkel van kunt dromen.

 

 

Premium business consulting voor beauty en lifestyle ondernemers

Al ruim 35 jaar werk ik aan de top van de beautybranche. Inmiddels heb ik honderden beauty en lifestyle-ondernemers gecoacht in de groei van hun onderneming en persoonlijke ontwikkeling.

Met mijn zesde zintuig voor mensen en zaken leer ik je hoe je jouw bedrijf in sneltempo ontwikkelt.

Heb je moeite met de volgende stap?

Je bent niet de enige die moeite heeft met het delegeren van taken of krijgen van financieel overzicht. Je bent niet de enige ondernemer die het managen van een team een hele uitdaging vindt. Laat staan om je te houden aan een goede planning. Je hebt het gevoel dat je werkdag door geplande werkzaamheden, meetings en urgente zaken al om is voordat jij überhaupt tijd hebt om aan toekomstplannen te werken. Je zit in een bubbel en het lukt je niet deze te doorbreken.

Hoe ambitieus je bent, het houdt zowel jou als je bedrijf tegen in wat je wilt. Terwijl jij andere plannen hebt:

 • Het vergroten van je team
 • Het openen van een nieuwe vestiging in Nederland of het buitenland
 • Het opzetten van een extra inkomstenstroom
 • Een eigen merk opzetten
 • Meer durven loslaten
 • Meer structuur zodat je groei kunt realiseren zonder dat je werkweek nog langer wordt
 • Tijd vrijmaken voor andere dingen naast je onderneming

Je kan het allemaal. Ook al voelt het nu alsof het je niet lukt binnen de tijd die je hebt.

Het is tijd voor verandering en daar heb je meer invloed op dan je denkt. Als je doet waar je plezier in hebt en waar je goed in bent, groeit je team en bedrijf met je mee. Als jij erin gelooft, krijg je vertrouwen van je klanten en personeel. Plezier, kwaliteiten en geloof vormen een krachtig fundament waardoor jij je toekomstdromen kunt realiseren.

Dit past bij mij

★ ★ ★ ★ ★

“Wij liepen tegen zaken aan, wat voor veel onrust zorgde en waardoor ons hoofd overliep. Tom heeft het beste met iedere ondernemer voor en dat levert direct veel energie op om aan de slag te gaan. Door onze samenwerking zien we de omzet stijgen, loopt ons team beter en hebben we meer energie en tijd over voor onszelf. Het is de investering meer dan waard geweest en betaalt zich nog elke dag uit. Vreemde ogen dwingen, zegt men ook wel!”

BABOR Beauty Spa, Natasja en Nico van Stuivenberg

★ ★ ★ ★ ★

“We zijn in vier jaar tijd best hard gegroeid, tot we op een punt raakten waarop we niet meer verder kwamen. We wilden dat beslissingen sneller gemaakt zouden worden, zodat we weer konden groeien. Als we niet met Tom waren gaan werken waren we veel te lang blijven hangen in oude patronen die groei tegenhouden. Nu hebben we gebouwd aan de groei van het bedrijf. Het is ons de investering meer dan waard geweest. Dat is precies de reden waarom we een tweede traject met Tom ingaan!”

Beauty Unlimited Amsterdam, Jiska en Igor Payet

Premium consulting traject 


Jij staat centraal in mijn premium consulting traject. Met deze maatwerk samenwerking geven we een uniek premium consulting traject vorm, afgestemd op jouw situatie en hulpvraag. Tijdens dit premium consulting traject gaan we vier maanden samen aan de slag met het realiseren van jouw dromen zonder dat het je extra energie kost. We maken ruimte vrij en zorgen voor meer structuur, zodat jij op de korte en lange termijn met de juiste balans efficiënt en succesvol door kunt groeien. Of je nou op zoek bent naar meer overzicht, een nieuwe vestiging wilt openen, een product gaat ontwikkelen of importeren of je team wilt uitbreiden. Ik help je naar de volgende stap.

Dit kun je verwachten: 

 • In een vrijblijvend eerste gesprek maken we kennis met elkaar en jouw hulpvraag.
 • In de eerste strategiesessie stellen we aan de hand van jouw vragen, een stappenplan op en bepalen we de strategie voor het traject.
 • Je krijgt advies en sturing van mij in maandelijkse voortgangsgesprekken, waardoor je snel beslissingen kunt nemen en stappen kunt zetten om je ideeën en wensen te manifesteren.
 • Onbeperkt (video)calls en 24/7 contact via WhatsApp waarin je op elk moment al je vragen kunt stellen.

We starten met een vrijblijvend gesprek waarin we analyseren waar jij écht tegenaan loopt, wat je ambities zijn en waarin we kijken of er een wederzijdse klik is, zodat ik jou met mijn kennis en ervaring verder kan helpen. Ik vind verbinding enorm belangrijk om samen mooie resultaten voor jouw bedrijf te behalen. Ik inventariseer wat jij nodig hebt. De inhoud van dit exclusieve maatwerk consulting traject wordt 1:1 afgestemd op wat jij écht nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Plan nu je gesprek in!

“Jaarlijks kijken we naar ons bedrijf en spreken we onze ideeën uit. Maar soms kom je op een punt dat de fut er een beetje uitgaat. We hadden behoefte aan goede begeleiding en actie, maar wilden geen standaardcoach. Tom is positief kritisch en prikkelt tot nadenken. We werden uit de tent gelokt en plotseling werden plannen werkelijk. Het is een commitment die je met elkaar maakt, maar die je vooral jezelf als ondernemer gunt.”

Dekkers Hair & Beauty, Joep en Sietske Dekkers

 


Jouw doel is binnen handbereik

Laten we de handen ineenslaan en aan de slag gaan. Leer hoe je ruimte vrijmaakt om te groeien. Tijdens het premium traject ga je afgestemd op je hulpvraag aan de slag met belangrijke rode lijnen binnen jouw bedrijf:

1. Het optimaliseren van bedrijfsvoering

2. Communicatie en personal branding

3. Bedrijfsdoelen vaststellen en behalen

4. Je eigen persoonlijke ontwikkeling

Laten we kennismaken

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg”. Blijf je werken zoals je nu doet, dan blijf je hangen in de problemen, frustraties en stress waar je nu mee kampt.

Plan een vrijblijvend gesprek in waarin we kennismaken en ontdekken hoe we samen kunnen werken aan jouw stip op de horizon. Met meer dan drie decennia ervaring in de beauty en lifestyle branche ken ik de valkuilen én kansen. Ik daag je uit en leer je leiden, delegeren en loslaten om jouw doel te bereiken.

De keuze is aan jou.

Plan nu vrijblijvend je gesprek in!