Programma's

Het maximale eruit halen

Je wilt als ondernemer het maximale uit je bedrijf halen. Je sterk en zelfverzekerd voelen. Werken met klanten waar je blij van wordt. Maar hoe realiseer je dat?

Als ondernemer met ruim 30 jaar ervaring heb ik daarvoor GROW Support ontwikkeld. Om ondernemers krachtig, met plezier en succes te laten ondernemen. Met groei als resultaat.

Tom Sebastian kennis en ervaring

De twee programma's: individueel & online.

GROW Support Individueel

GROW Support Individueel is een maatwerkprogramma waarin ik mij een jaar lang volledig richt op jou en je bedrijf. Samen stellen we doelen en zorgen door middel van een stappenplan dat je deze realiseert. Je bedrijf groeit naar zijn volle potentie.

Meer info

GROW Support online

GROW Support Online is een programma waarin ondernemers een jaar lang online trainen met als doel hun bedrijf te laten groeien.

Meer info

Boek jouw gesprek voor groei

Als jij zakelijk wilt groeien kun je een persoonlijk intakegesprek met mij boeken. In dit gesprek spar ik samen met jou over je bedrijf en jouw mogelijkheden om te groeien. Ik bespreek met je hoe je meer klanten, omzet en winst genereert. Hoe je meer tijd overhoudt en hoe je persoonlijk sterker wordt zodat je daadkrachtiger kunt ondernemen. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Boek je gesprek nu hier