GROW+

Groeien in 2021? Ontdek de tips en tools via dit unieke membership en profiteer van +30 jaar ervaring in de beauty branche en de support van een community.

Lukt het niet om te groeien? Het is moeilijk om in je eentje vooruit te komen

Een eigen zaak hebben, kan spannend en soms zelfs eng zijn. Er is geen vangnet en alle verantwoordelijkheden, risico’s en belangrijke keuzes liggen bij jou.

In theorie kan een e-book of training superslimme tactieken met jou delen om je business net zo succesvol te maken als die salons die je volgt op social media.

Maar in de praktijk is elke beauty business en ondernemer uniek. Er is geen pasklare formule.

Daar komt bij dat als je niet weet waar je moet beginnen na het lezen van zo’n e-book of volgen van een cursus, je meestal niet begint. Je wordt weer opgeslokt door je drukke agenda, administratie of vragen van je personeel en bent woensdag vergeten wat je maandagavond gelezen hebt.

Ik geloof in de kracht van ‘samen’

Met het GROW+ membership bied ik jou de unieke kans om te profiteren van de tips en kennis van een kundige coach en de motivatie van een lerende community.

Want kijk eens eerlijk om je heen. Hoeveel ondernemers zitten er nu in je omgeving? Bij wie kun jij terecht om je uitdagingen te bespreken? Wie inspireert je? En wie neemt jou op sleeptouw?

Je omgeven in een inspirerende en lerende omgeving is een grote drijfveer op het gebied van duurzame groei. Zeker voor beauty ondernemers die de stok achter de deur goed kunnen gebruiken om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen.

Via GROW+ krijg je tips en handvatten om je zaak naar een hoger niveau te tillen en ervaar je de support van ondernemers die jouw mindset delen.

Doe je met ons mee?

Direct inschrijven!

Wie ben ik?

Ik ben Tom Sebastian en ik gebruik mijn ruim dertig jaar ervaring in de beauty- en lifestyle branche op hoog niveau om andere beauty ondernemers met succesvol ondernemen te ondersteunen. Door middel van verschillende programma’s coach ik mooie beauty businesses door heel Nederland en België naar een succesvol bestaan. Na drie decennia aan de top te werken als beauty expert voor celebrities, TV en magazines en als beauty-businesscoach voor talloze beauty ondernemers weet ik waar de valkuilen en kansen uit onze branche liggen. Ik bundel mijn professionele ervaring met mijn zesde zintuig voor mensen en zaken om pijnpunten binnen een bedrijf naar boven te halen en ze te doorbreken. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om het beste bij beauty ondernemers omhoog te halen, zodat zij het maximale uit hun bedrijf kunnen halen en kunnen groeien naar volledige potentie.

Kom je erbij?

De afgelopen jaren heb ik met mijn trajecten, events en webinars heel wat beauty ondernemers kunnen helpen met de groei van hun bedrijf. Deze kennis heb ik nu in één complete omgeving geplaatst waarmee jij succes op alle niveaus van je bedrijf kunt realiseren: GROW+. Waar je ook behoefte aan hebt: betere klanten, verbeterde processen, meer omzet, een betere werk-privé balans of algemene groei van je business. GROW+ is jouw plek voor duurzame groei.

Ja, ik wil toegang tot GROW+

Dit is wat jij krijgt als GROW+ member:

  • Maandelijkse LIVE Zoommeetings: Bereid samen jouw maand voor aan de hand van een thema, content inspiratie voor op social media, tips voor je financiën, workshops en ideeën voor acties. Bij deze sessies is er altijd gelegenheid om al je vragen aan mij te stellen.
  • Maandelijkse LIVE Instagram sessies: Elke maand zal ik in live sessies de beste inzichten van afgelopen periode delen en concrete online marketingtrainingen aanbieden. Bij deze sessies is er altijd gelegenheid om vragen stellen.
  • Opnames: Als member van GROW+ krijg je toegang tot de GROW+ Community, alle bestaande GROW+ Cursussen en opnames van events. We snappen dat je er niet elke keer bij aanwezig kan zijn. Daarom delen we altijd de opnames van de live sessies, zodat je ze altijd op een rustiger moment even terug kan kijken.
  • GROW+ Community: Je krijgt toegang tot een inspirerende community via Instagram met ambitieuze beauty ondernemers die jou motiveren nog een stapje extra te zetten. Je kunt in deze community je vragen stellen, maar ook kennis en succes delen en inspiratie oogsten.
  • GROW+ Challenges: De challenges zullen in de community plaatsvinden, waarbij ik concrete opdrachten geven om in korte tijd een groot resultaat neer te kunnen zetten.

Ook deel uitmaken van GROW+?

Ja, ik wil toegang tot GROW+


Onderaan de streep draait het niet om de kennis die je hebt

Het draait om je acties.

En geloof mij, dat gaat een stuk makkelijker als iemand het voordoet of wanneer je het samen kunt doen.

 

Investering Grow+ 

175,-

voor 1 maand

 

– LIVE Zoommeetings
– LIVE Instagram sessies
– Toegang tot de GROW+ Community
– Toegang tot alle GROW+ opnames

 

Aanmelden

 

Het bedrag wordt automatisch per maand van je rekening afgeschreven.