Testimonials

“Tom heeft mij in korte tijd in laten zien hoe ik mijn koers kan bepalen, een financiële buffer op kan bouwen en – last but not least – hoe ik rust kan creëren, in zowel zakelijk als privéleven. Hij heeft het mooie talent om je op de juiste manier een spiegel voor te houden. Ik heb met zijn hulp veel meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer en geleerd dat je met minder hard werken veel efficiënter kan zijn en je omzet ziet groeien! Ik kan het iedereen aanbevelen die wil groeien zijn zijn/haar bedrijf.”

Salon Myst, Ingrid Middelkoop

“Wij hebben nu meer als een jaar met Tom samen gewerkt. Het is ook echt een samenwerking. Wij hebben aangeven een drastische omslag in ons bedrijf te willen maken. Want wij werkten keihard. Maar daar was de omzet niet naar. Tom heeft ons in laten zien dat we op bepaalde gebieden verkeerde keuzes maakten. En daar zijn wij hard mee aan de slag gegaan. Nu zijn we ruim een jaar verder en is de omzet ruim verhoogd en hebben we veel meer plezier in ons werk, wat misschien zeker zo belangrijk is. Hij laat je zelf dingen ontdekken en ondersteund je daarbij. Niet alles wordt je kant en klaar voorgelegd je moet er zelf echt mee aan de slag. Maar daarmee bereid je jezelf goed voor op de toekomst, dat je het dan ook echt zelf kan.”

Salon Terra, Heidi Rijkers

“Wij liepen tegen zaken aan, wat voor veel onrust zorgde en waardoor ons hoofd overliep. Tom heeft het beste met iedere ondernemer voor en dat levert direct veel energie op om aan de slag te gaan. Door onze samenwerking zien we de omzet stijgen, loopt ons team beter en hebben we meer energie en tijd over voor onszelf. Het is de investering meer dan waard geweest en betaalt zich nog elke dag uit. Vreemde ogen dwingen, zegt men ook wel!”

BABOR Beauty Spa, Natasja en Nico van Stuivenberg

“We zijn in vier jaar tijd best hard gegroeid, tot we op een punt raakten waarop we niet meer verder kwamen. We wilden dat beslissingen sneller gemaakt zouden worden, zodat we weer konden groeien. Als we niet met Tom waren gaan werken waren we veel te lang blijven hangen in oude patronen die groei tegenhouden. Nu hebben we gebouwd aan de groei van het bedrijf. Het is ons de investering meer dan waard geweest. Dat is precies de reden waarom we een tweede traject met Tom ingaan!”

Beauty Unlimited, Jiska Payet

“Tom heeft een enorme drive om anderen te helpen en te laten groeien. Hij sterkt anderen met zijn ideeën. Omdat hij in je gelooft en je de mogelijkheden aanreikt jouw succes te visualiseren, ga je je doelen realiseren.”

Annemarie van Gaal

 

 

Benieuwd naar hoe jij je bedrijf kan verbeteren?
Plan dan een vrijblijvend gesprek in!

Ik plan graag een sessie in!

“De coaching van Tom is met persoonlijke aandacht, vertrouwen en respect. Hierdoor voel ik mij veilig om te kunnen leren en nieuwe kansen aangrijp om mijzelf te ontwikkelen als ondernemer. De gemeenschappelijke doelstelling in de groep is om je bedrijf te laten groeien, maar ieder mag zijn eigen traject volgen. Tom helpt je met zelfreflectie, legt verbanden, leert je resultaatgericht denken en geeft je constructieve feedback. Tom heeft een positieve energie en dat stimuleert mij om alles uit de training te halen wat erin zit.”

Loisz, Linda van Ooij Oostrom

“Door onze samenwerking met Tom is onze salon uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. We hebben geleerd hoe het zit met marketing, hoe we onze agenda het beste kunnen beheren en hoe we onze klanten extra kunnen pamperen, zonder dat het iets extra’s hoeft te kosten. Marketing, financiën, samenwerkingen, me-time, alles komt aan bod. Wij zijn super blij dat we dit traject hebben gevolgd, en raden het ook echt aan, aan alle schoonheidsspecialistes!”

Skincare2You, Manon Winnemuller

 

“Jaarlijks kijken we naar ons bedrijf en spreken we onze ideeën uit. Maar soms kom je op een punt dat de fut er een beetje uitgaat. We hadden behoefte aan goede begeleiding en actie, maar wilden geen standaardcoach. Tom is positief kritisch en prikkelt tot nadenken. We werden uit de tent gelokt en plotseling werden plannen werkelijk. Het is een commitment die je met elkaar maakt, maar die je vooral jezelf als ondernemer gunt.”

Dekkers Hair & Beauty, Joep en Sietske Dekkers