Testimonials

Deelnemers van de trainingen aan het woord

“Tom heeft mij in korte tijd in laten zien hoe ik mijn koers kan bepalen, een financiële buffer op kan bouwen en – last but not least – hoe ik rust kan creëren, in zowel zakelijk als privéleven. Hij heeft het mooie talent om je op de juiste manier een spiegel voor te houden. Ik heb met zijn hulp veel meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer en geleerd dat je met minder hard werken veel efficiënter kan zijn en je omzet ziet groeien! Ik kan het iedereen aanbevelen die wil groeien zijn zijn/haar bedrijf.”

Ingrid Middelkoop, Salon Myst

“Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten. Tom geeft je allerlei handvaten om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Ik zou iedereen willen aanraden om met Tom samen te werken.”

Marilia Bischot, Infinite Skin Care

“Ik ben blij dat ik het programma van Tom ben gaan volgen. Het heeft mij een enorme boost gegeven. Samen met Tom zijn expertise heb ik exact de punten aan kunnen pakken die nodig waren. Together we grow!”

Karolien den Hoedt, Skindelicious

“Wij hebben nu meer als een jaar met Tom samen gewerkt. Het is ook echt een samenwerking. Wij hebben aangeven een drastische omslag in ons bedrijf te willen maken. Want wij werkten keihard. Maar daar was de omzet niet naar. Tom heeft ons in laten zien dat we op bepaalde gebieden verkeerde keuzes maakten. En daar zijn wij hard mee aan de slag gegaan. Nu zijn we ruim een jaar verder en is de omzet ruim verhoogd en hebben we veel meer plezier in ons werk, wat misschien zeker zo belangrijk is. Hij laat je zelf dingen ontdekken en ondersteund je daarbij. Niet alles wordt je kant en klaar voorgelegd je moet er zelf echt mee aan de slag. Maar daarmee bereid je jezelf goed voor op de toekomst, dat je het dan ook echt zelf kan.”

Heidi Rijkers, Salon Terra

Samenwerken met Tom

“Tom heeft een enorme drive om anderen te helpen en te laten groeien. Hij sterkt anderen met zijn ideeën. Omdat hij in je gelooft en je de mogelijkheden aanreikt jouw succes te visualiseren, ga je je doelen realiseren.”

Annemarie van Gaal

 

Benieuwd naar hoe jij je bedrijf kan verbeteren?
Plan dan een vrijblijvend gesprek in!

Ik plan graag een sessie in!

“Tom is erg inspirerend. Hij wist mij uit mijn comfortzone te halen en nieuwe deuren te openen. Er komen nieuwe, bijzondere dingen op mijn pad. Tom weet echt mensen te motiveren.”

Sylvia Bouwman, Schoonheidssalon Sylvia

“Wij wilden groeien in omzet. Tom heeft ons hierbij geholpen, we vinden hem een enorm fijne persoonlijkheid waar we veel van leren. Tom inspireert en geeft de support die we nodig hebben.”

Wendy Snellens, Esthetique Bergeijk

“Een aantal jaar geleden besloten om mijn eigen schoonheidssalon te openen, na 13 jaar voor een baas gewerkt te hebben was dat hét moment. Met mijn prachtige merk Sothys gestart en zo kwam ik ook in contact met Tom…je bent immers nooit te oud om te leren. Ik heb verschillende coachingstrajecten bij Tom gevolgd en dat kan ik iedereen aan raden, beginnen bij het begin en nooit eindigen. Tom heeft mij heel veel gebracht op het gebied van Time Management tot belangrijke en grote keuzes maken. Met Tom sta je er eigenlijk nooit alleen voor en achter de schermen is hij heel persoonlijk en toegankelijk.”

Petra, MOOI by Petra

“Met GROW Support heb ik mijn visie en doelgroep helder gekregen. Ik heb mijn ideale klant leren aantrekken door mijn website en social media op de juiste manier op deze klant in te richten. Ik heb nu klanten die mij energie geven en die bereidt zijn in mij te investeren.”

Janneke van Dijk, Studio Sano

“Door onze samenwerking met Tom is onze salon uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. We hebben geleerd hoe het zit met marketing, hoe we onze agenda het beste kunnen beheren en hoe we onze klanten extra kunnen pamperen, zonder dat het iets extra’s hoeft te kosten. Marketing, financiën, samenwerkingen, me-time, alles komt aan bod. Wij zijn super blij dat we dit traject hebben gevolgd, en raden het ook echt aan, aan alle schoonheidsspecialistes!”

Manon Winnemuller, Skincare2You

“Tom is iemand met heel erg veel ervaring, en dat kun je in zijn programma merken. Hij probeert echt alles uit jezelf te halen, en dit werkt! Bij bepaalde opdrachten of onderwerpen moet je soms verder of anders denken, misschien uit je comfort zone gaan, en dit weet hij op een perfecte manier voor elkaar te krijgen.”

Petra van Laarhoven, La Feuillette

“De coaching van Tom is met persoonlijke aandacht, vertrouwen en respect. Hierdoor voel ik mij veilig om te kunnen leren en nieuwe kansen aangrijp om mijzelf te ontwikkelen als ondernemer. De gemeenschappelijke doelstelling in de groep is om je bedrijf te laten groeien, maar ieder mag zijn eigen traject volgen. Tom helpt je met zelfreflectie, legt verbanden, leert je resultaatgericht denken en geeft je constructieve feedback. Tom heeft een positieve energie en dat stimuleert mij om alles uit de training te halen wat erin zit.”

Linda van Ooij Oostrom, Loisz

“Ik heb samen met Tom naar mijn zaak gekeken en we zijn gestart met aanpassingen. Door zijn tips en inzichten is al veel ten positieve veranderd voor mijn zaak en dat heeft me ook een beter privé leven gebracht. Door elke maand duidelijke opdrachten te geven met veel informatie ga je stap voor stap vooruit. Het contact met Tom en zijn team verloopt erg prettig en makkelijk. Als je hulp zoekt om je bedrijf te verbeteren raad ik absoluut de professionaliteit van Tom Sebastian aan. Tom, dank je voor alles wat je voor me gedaan hebt.”

Chantal Oerlemans, Beaunesse

 

Benieuwd naar hoe jij je bedrijf kan verbeteren?
Plan dan een vrijblijvend gesprek in!

Ik plan graag een sessie in!