Plan vrijblijvend een gesprek in

Ben jij er klaar voor om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Laten we kennismaken en in een vrijblijvend gesprek jouw situatie als ondernemer in de beauty of lifestyle branche bespreken.


Wat kan je verwachten?

  • Kennismakingsgesprek van 30 minuten waarin je alle ruimte krijgt om je vragen te stellen en binnen 5 minuten scherp krijgt wat je volgende stap is.
  • Spar over jouw groeipotentie, kansen, valkuilen en uitdagingen.
  • Krijg directe feedback op de mogelijkheden die ik zie voor jouw onderneming.
  • Ontdek hoe je daadkrachtiger en vanuit je hart kunt ondernemen met grip op je planning, team, doelen, financiën en vrije tijd.

Iets voor jou?

Laat hieronder je gegevens achter om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Dit is uiteraard vrijblijvend, en mocht ik tijdens het gesprek het gevoel krijgen dat ik niet de expert ben die jij nodig hebt, dan ben ik daar eerlijk over en verwijs ik je met liefde door.

“Je hoeft als ondernemer niet alles alleen te doen. Ik vind het erg fijn om met een sparringpartner mijn ideeën te bespreken. Het is enorm waardevol om iemand dichtbij je te hebben die met je mee kan denken, die je branche en klant goed snapt en die je daardoor nog een stap verder kan helpen. Door mijn plannen bespreekbaar te maken met Tom heb ik meer zelfvertrouwen gekregen om echt voor mijn expertstatus te gaan staan en durf ik mooie kansen op mijn pad aan te pakken. Via Tom werd ik bijvoorbeeld benaderd door RTL Boulevard waar ik mijn verhaal als expert voor heel Nederland kon doen. Ook schreef ik een boek en deel ik mijn expertise nu op podia door het hele land. Door Tom kom ik steeds weer op nieuwe invalshoeken en ontdek ik mogelijkheden die ik zelf niet zo snel had bedacht, gezien of geloofd.”

– Linda Dool (Eigenaresse Linda Dool Huidverbetering, de groene beauty expert

Nog niet toe aan een persoonlijke kennismaking? Vraag hieronder mijn inspiratiemail aan!

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang maandelijks een inspiratiemail met mijn tips, inzichten en ervaringen over het ondernemerschap in de beauty en lifestylebranche.*

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je hierboven een vrijblijvend gesprek aangevraagd hebt, ben je al automatisch ingeschreven om de inspiratiemail te ontvangen.