Zomerdoel? Summer school!

7 juni 2018 370 woorden 2 minuten

De stille zomermaanden komen er weer aan. Het wordt rustig in je salon, je klanten zijn op vakantie en je vreest een dalende omzet. Maar juist omdat het rustiger is, kun je de zomer perfect benutten door tijd te steken in hoe je die omzet gaat verhogen.

Om elke beauty ondernemer daarmee te helpen heb ik 5 zomertips opgesteld. Als je je hier inschrijft ontvang jij deze ook. Je krijgt dan 5 e-mails met elke keer weer onmisbare ideeën om je salon goed door de zomer te loodsen.

Wat je ook kunt doen als het rustiger wordt, is een klein beauty event organiseren. Er is dan tijd voor en klanten die eraan deelnemen zullen die aandacht enorm waarderen. Kleinschalige events zijn namelijk erg goed voor je klantenbinding.

Maar het beste is om jezelf in de zomer bij te scholen! De rest van het jaar is daar nauwelijks tijd voor dus in dat opzicht is het juist fijn dat je even de tijd hebt. Er zijn allerlei gebieden waarin je jezelf bij kunt scholen. Kijk bijvoorbeeld eens naar je huidige aanbod van behandelingen. Er zijn altijd nieuwe technieken en trends. Je kunt je hierin bijvoorbeeld bijscholen en daarmee je aanbod uitbreiden. Zo vergroot je je kans op meer omzet.

Maar je kunt jezelf ook bijscholen in hoe je je salon laat groeien. Steeds vaker kreeg ik de vraag van salons hoe ze juist die zomermaanden eens flink konden benutten met de focus op groei. En daarom heb ik de Beauty Business Summer Boost ontwikkeld. Hierin kun je juist die rustige periode optimaal benutten om je salon te laten groeien.

De Beauty Business Boost Summer Boost is een volledig online programma van drie maanden waarin jij ontdekt hoe je meer winst, meer klanten en meer tijd krijgt in jouw salon. Zo kun jij meteen gaan knallen in het nieuwe seizoen! Het fijne van deze online training is ook dat jij deze kunt volgen waar en wanneer jij wilt! Thuis, op vakantie of zelfs aan het strand:).

Als jij jezelf ontwikkelt, ontwikkelt jouw salon zich namelijk ook.

En dat is weer goed voor jou én jouw beauty business!

 

Wil jij ook groeien met je onderneming? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*